Οργανώνεται το Κίνημα στο Μαλεβίζι

Ηράκλειο, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, η πρώτη οργανωτική συνάντηση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Γάζι, με σκοπό την ανάδειξη της Συντονιστικής Γραμματείας Δήμου Μαλεβιζίου του Κινήματος. 

Οι παρευρισκόμενοι τόνισαν ότι, όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ηράκλειο, «η πατρίδα χρειάζεται µια κρίσιµη µάζα ανθρώπων, που να νοιάζονται για αυτήν, να νοιάζονται για το κοινό καλό, αλλά όχι µε αυταπάτες και ψέμματα. Και συλλογικά, θα τα καταφέρουµε. Αρκεί, να µιλάµε και να συζητάµε µε όρους αλήθειας. Αντιθέτως, µε εξουσιοδοτήσεις σε δήθεν σωτήρες και μεσσίες, υποθηκεύεται το µέλλον όλων και της πατρίδας»  

Επίσης, υπογραμμίστηκε ότι τώρα που οι μύθοι των Τσίπρα-αλλά και Σαμαρά παλαιότερα-κατέρρευσαν, τώρα ο κόσμος αναζητά πολιτικούς των οποίων τα λόγια συμβαδίζουν με τα έργα και τα έργα συμβαδίζουν με τα λόγια. Και είναι ώρα να εμπιστευτεί ξανά όσους έβαλαν πρώτα την Ελλάδα και τους πολίτες της, χωρίς να υπολογίζουν προσωπικό ή πολιτικό κόστος.

Ακόμη, συμφώνησαν ότι αυτό είναι το διακύβευμα, δηλαδή η εκ βάθρων Αλλαγή της χώρας, που πρέπει να κατανοήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα επέλεξαν να υπηρετήσουν το πελατειακό κράτος και δεν επέτρεψαν να επικρατήσει μεταρρυθμιστικό πνεύμα στην Ελλάδα, όπως έγινε επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου οπότε και επινοήθηκε, θεσμοθετήθηκε και υλοποιήθηκε πλήθος ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, που όχι μόνο εξοικονόμησαν δημόσιο χρήμα αλλά και έβαλαν τέλος σε παρασιτισμούς και αβελτηρίες στο κράτος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναδείχθηκε, ύστερα από διαβούλευση, η Συντονιστική Γραμματεία Δήμου Μαλεβιζίου του Κινήματος, την οποία απαρτίζουν οι: Βολανάκης Χάρης, Κλάδος Νίκος, Λαμπάκης Γιώργος, Μανιάς Γιάννης, Ξενάκης Μανώλης, Περάκης Σταύρος και Στρατάκη Κωνσταντίνα.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι οργανωτικές πρωτοβουλίες του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, με σκοπό να συγκροτηθούν Συντονιστικές Γραμματείες σε όλους του δήμους του νομού Ηρακλείου.