Οργανώνεται το Κίνημα στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Ολοκληρώθηκε η οργανωτική συγκρότηση και στους 8 Δήμους του νομού Ηρακλείου.

Ηράκλειο, 24 Νοεμβρίου 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, η πρώτη οργανωτική συνάντηση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Αρκαλοχώρι, με σκοπό την ανάδειξη της Συντονιστικής Γραμματείας Δήμου Μινώα Πεδιάδας του Κινήματος.

Οι παρευρισκόμενοι τόνισαν ότι, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη έκφρασης των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού που παραμένουν στρατευμένες στη στρατηγική της οριστικής, της εκ βάθρων Αλλαγής της χώρας, ιδιαίτερα τώρα που οι μύθοι των Τσίπρα-αλλά και Σαμαρά παλαιότερα-κατέρρευσαν, τώρα που ο κόσμος αναζητά πολιτικούς των οποίων τα λόγια συμβαδίζουν με τα έργα και τα έργα συμβαδίζουν με τα λόγια. Και είναι ώρα να εμπιστευτεί ξανά όσους έβαλαν πρώτα την Ελλάδα και τους πολίτες της, χωρίς να υπολογίζουν προσωπικό ή πολιτικό κόστος.

Μάλιστα, επανέλαβαν σε όλους τους τόνους ότι, η πατρίδα μας χρειάζεται µια κρίσιµη µάζα ανθρώπων, που να νοιάζονται για το κοινό καλό, αλλά όχι µε αυταπάτες και ψέμματα. Και ότι συλλογικά, θα τα καταφέρουµε, αρκεί να µιλάµε και να συζητάµε µε όρους αλήθειας. Αντιθέτως, µε εξουσιοδοτήσεις σε δήθεν σωτήρες και μεσσίες, υποθηκεύεται το µέλλον όλων και της πατρίδας. Και αυτή ακριβώς την κρίσιμα μάζα εκφράζει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Ακόμη, συμφώνησαν ότι αυτό είναι το διακύβευμα για τη χώρα το οποίο πρέπει να κατανοήσουν όλοι: η εκ βάθρων Αλλαγή της Ελλάδας. Όμως, δυστυχώς μέχρι σήμερα, οι πολιτικές δυνάμεις επέλεξαν να υπηρετήσουν το πελατειακό κράτος και δεν επέτρεψαν να επικρατήσει μεταρρυθμιστικό πνεύμα στην Ελλάδα, όπως έγινε επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου οπότε και επινοήθηκε, θεσμοθετήθηκε και υλοποιήθηκε πλήθος ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, που όχι μόνο εξοικονόμησαν δημόσιο χρήμα αλλά και έβαλαν τέλος σε παρασιτισμούς και αβελτηρίες στο κράτος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναδείχθηκε, ύστερα από διαβούλευση, η Συντονιστική Γραμματεία Δήμου Μινώα Πεδιάδας του Κινήματος, την οποία απαρτίζουν οι: Μακρυγιωργάκης Μανώλης, Μαρινάκης Γιώργος, Μελεμενής Δημήτρης, Νηστικάκης Γιάννης, Νηστικάκης Μιχάλης και Φουκαράκης Ηρακλής.

Έτσι, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ολοκλήρωσε την οργανωτική του συγκρότηση στο Ηράκλειο, με τη δημιουργία Δημοτικών Οργανώσεων και στους οκτώ Δήμους του νομού Ηρακλείου. Επόμενο βήμα, είναι η διεξαγωγή Νομαρχιακής Συνέλευσης Ηρακλείου το συντομότερο δυνατόν, όπου θα παρθούν αποφάσεις για περαιτέρω δράσεις εξωστρέφειας και διαλόγου με την κοινωνία.

minoa7s
minoa9s