Τι μας είπε ο κ. Μπαρόζο;

Αθήνα, 4 Μαρτίου 2019

Από το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο κ. Μπαρόζο, από τους Δελφούς, με καθυστέρηση σχεδόν μιας δεκαετίας, παραδέχτηκε ότι, ο κ. Καραμανλής και η κυβέρνησή του, απέκρυπταν τα πραγματικά στοιχεία για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και δεν ενημέρωναν, όπως όφειλαν, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Παράλληλα όμως, παραδέχτηκε και ότι, ο ίδιος, δεν επιτέλεσε, όπως όφειλε, τον ελεγκτικό του ρόλο, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να μείνει το 2009 ανοχύρωτη απέναντι στους κινδύνους μιας κρίσης.

Παρά ταύτα όμως, όπως και τότε, έτσι και τώρα, τον βλέπουμε αντί να νοιάζεται για τις τύχες ενός λαού, να ενδιαφέρεται περισσότερο για κάτι άλλο:

Να στηρίζει τη δεξιά. 

Τότε, συμπράττοντας ουσιαστικά σε ένα έγκλημα εναντίον του Ελληνικού λαού. Πετώντας με τον κ. Καραμανλή, πάνω από τα καμένα και σκορπώντας τριχίλιαρα, αντί να προειδοποιήσει για την επερχόμενη καταστροφή από τις αλόγιστες επιλογές της τότε κυβέρνησης.

Σήμερα, λειτουργώντας ως θερμός υποστηρικτής του κ. Μητσοτάκη – του κ. Μητσοτάκη, που όπως εμμέσως παραδέχτηκε και αυτός από τους Δελφούς, γνώριζε την αλήθεια αλλά κάλυπτε την τότε κυβέρνηση του κόμματός του. Οι αγορές, μας είπε ο κ. Μπαρόζο, προεξοφλούν νίκη της δεξιάς!

Σωστά. Ο κ. Μπαρόζο γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον γιατί χαίρονται οι αγορές.

Τι να πει κανείς;