Συνάντηση Προέδρου Κινήματος και Προέδρου Σοσιαλιστικής Διεθνούς, με αντιπροσωπεία του βρετανικού εργατικού κόμματος

Γραφείο Τύπου
Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2015
Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε σήμερα το απόγευμα, συνάντηση με αντιπροσωπεία του Βρετανικού Εργατικού Κόμματος που βρίσκεται στην Αθήνα για να εκφράσει την αλληλεγγύη των Βρετανών Εργατικών προς τον Ελληνικό λαό σε ό,τι αφορά τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και του προσφυγικού ζητήματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων,  οι βουλευτές Clive Lewis, Geraint Davies, Kate Osamor και Paula Sheriff, οι συνδικαλιστές Chris Clark και Paul Scholey, ο πολιτευτής Adrian Heald, η αρθρογράφος του New Statement, Biswas Kuntal και ο επικοινωνιολόγος Jon Lansman.
Ο Γιώργος Παπανδρέου συζήτησε με την αντιπροσωπεία του Βρετανικού Εργατικού Κόμματος την ανάγκη στήριξης της Ελλάδας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την προώθηση αναπτυξιακών πολιτικών επενδύσεων και αναδιάρθρωσης του χρέους.
Τέλος, συζήτησαν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η αριστερά στην Ευρώπη καθώς και τη δυνατότητα συνεργασίας στο πλαίσιο πρωτοβουλιών  της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.