Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 2 Απριλίου 2018

Από το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας:

Περισσότερες από 6 ώρες έχουν ήδη περάσει από τη στιγμή που ο Υπουργός Άμυνας, προέβη σε «βαρυσήμαντες» πλην απολύτως επικίνδυνες για τα εθνικά συμφέροντα δηλώσεις και ο Πρωθυπουργός σωπαίνει.

Η ευθύνη, πλέον, είναι όλη δική του.

Είναι προφανές ότι, πάνω από τα συμφέροντα της χώρας, πάνω από τη μοίρα των δυο στρατιωτικών που βρίσκονται υπό κράτηση στις φυλακές της Τουρκίας, ο Πρωθυπουργός βάζει την εξουσία και τη νομή της – προς ίδιον όφελος, αλλά και των συμφερόντων με τα οποία συναγελάζεται υπηρετώντας τα και αναμένοντας, με τη σειρά του, τη δική τους στήριξη.

Όλα για την εξουσία – και αν χρειαστεί μαζί ακόμη και με επικίνδυνους ακροδεξιούς τυχοδιώκτες, που πυροδοτούν την ανεύθυνη ένταση, με άγνωστες συνέπειες για τον Ελληνικό λαό.

Αλληλοτροφοδοτούνται ακροδεξιοί και άλλοι ακραίοι στην Τουρκία και την Ελλάδα, με προσάναμμα και τις ακροδεξιές κορώνες των δικών μας άμυαλων ακροδεξιών, που τάχα δεν θα τσιμπήσουν στις τουρκικές προκλήσεις.

Η Πατρίδα, παρακολουθεί με θλίψη αυτούς που την κυβερνούν και εμείς βιώνουμε τον τρόμο για τα επερχόμενα.

Πλέον, ουδείς δικαιούται να υποστηρίξει, ότι «δεν είχε καταλάβει».

Ούτε ο πολίτης στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας.

ΥΓ: Ας αναλογιστεί κάθε πολίτης, πώς θα ένιωθε σήμερα, μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας, αν ήταν στη θέση των δύο στρατιωτικών, που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές.