Αλήθειες που κάποιοι δεν λένε*

* Γράφει ο Νίκος Ζαφειρόπουλος

Mόνο όταν ειπωθεί η καθαρή αλήθεια για το ποιος χρεοκόπησε την χώρα «κύριε» Πρετεντέρη, θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.

Ειναι πλέον ξεκάθαρο από τα οικονομικά στοιχεία και από τις στατιστικές μελέτες πως η κυβέρνηση Καραμανλή είναι υπεύθυνη για την κρίση.

Όσο για τα βαρίδια που λέτε και αναφέρεστε ξανά στον Άκη Τσοχατζόπουλο οποίος πλήρωσε και πληρώνει για το δικό του μερίδιο ευθύνης, θα ήθελα να σας θυμίσω πως τα βαρίδια της Καραμανλικης κυβέρνησης δεν έχουν πάρει ούτε κλήση έστω για μία από τις ανομίες που έχουν διαπράξει.

Να σας θυμίσω πως υπουργός της Καραμανλικης κυβέρνησης είναι ένας από αυτούς που συνεχίζει την λιτότητα και στραγγίζει τα ελληνικά νοικοκυριά, ολοκληρώνοντας το καταστροφικό έργο της κυβέρνησης Καραμανλή.

Επίσης εκείνος που έκανε προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο, ενώ αποδεδειγμένα δεν άντεχε άλλο η ελληνική οικονομία και το ελληνικό δημόσιο, κατέχει τώρα το μεγαλύτερο αξίωμα της χώρας.

Αλλά ξέχασα… Τα δεξιά σας αισθήματα δεν σας επιτρέπουν να μιλήσετε για όλα αυτά.
Αντιθέτως, χρησιμοποιείτε τη γνωστή σας μεθοδολογία για να πετάξετε λάσπη ,στο νέο εγχείρημα που γίνεται στο σοσιαλιστικό χώρο μέσω του Κινήματος Αλλαγής κατά την προσφιλή σας τακτική. Ποιος ξεχνά άλλωστε, την προσπάθειά σας να σπιλώσετε το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου.

Θα έπρεπε λοιπόν ως δημοσιογράφος να προσπαθείτε να μεταφέρετε σωστά όλες τις πληροφορίες και όχι να περνάτε τεχνηέντως την προσωπική σας άποψη, ως αντικειμενική.
Λυπάμαι ειλικρινά, αλλά οι δεξιές σας καταβολές δεν σας επιτρέπουν να λειτουργήσετε ως αντικειμενικός δημοσιογράφος.